Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Technical-functional and surface properties of white common bean proteins (Phaseolus vulgaris L.): Effect of pH, protein concentration, and guar gum presence
 
 
Titel: Technical-functional and surface properties of white common bean proteins (Phaseolus vulgaris L.): Effect of pH, protein concentration, and guar gum presence
Auteur: Ramos, Luana Cristina da Silva
dos Santos, Jucenir
Batista, Laís Fernanda
Rodrigues, Julia Martha Mucida de Oliveira
Simiqueli, Andréa Alves
Pires, Ana Clarissa dos Santos
Minim, Valéria Paula Rodrigues
Minim, Luis Antonio
Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland