Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Seven sour substances enhancing characteristics and stability of whey protein isolate emulsion and its heat-induced emulsion gel under the non-acid condition
 
 
Titel: Seven sour substances enhancing characteristics and stability of whey protein isolate emulsion and its heat-induced emulsion gel under the non-acid condition
Auteur: Cui, Handa
Mu, Zhishen
Xu, Heyang
Bilawal, Akhunzada
Jiang, Zhanmei
Hou, Juncai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland