Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Kombucha with yam: Comprehensive biochemical, microbiological, and sensory characteristics
 
 
Titel: Kombucha with yam: Comprehensive biochemical, microbiological, and sensory characteristics
Auteur: Bressani, Ana Paula Pereira
Casimiro, Lucas Kenzo Shimabukuro
Martinez, Silvia Juliana
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland