Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 99 gevonden artikelen
 
 
  In vitro digestion and fermentation characteristics of soluble dietary fiber from adlay (Coix lacryma-jobi L. var. ma-yuen Staft) bran modified by steam explosion
 
 
Titel: In vitro digestion and fermentation characteristics of soluble dietary fiber from adlay (Coix lacryma-jobi L. var. ma-yuen Staft) bran modified by steam explosion
Auteur: Zhou, Shuxin
Tang, Xinjing
Hegyi, Ferenc
Nagy, András
Takács, Krisztina
Zalán, Zsolt
Chen, Guangjing
Du, Muying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland