Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Firewood as a tool to valorize meat: A sensory and instrumental approach to grilled veal, lamb, and pork meat
 
 
Titel: Firewood as a tool to valorize meat: A sensory and instrumental approach to grilled veal, lamb, and pork meat
Auteur: Piochi, Maria
Nervo, Chiara
Savo, Francesca
Chirilli, Chiara
Brunori, Antonio
Torri, Luisa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland