Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzymatic hydrolysis combined with glycation on the emulsification characteristics and emulsion stability of peanut protein isolate
 
 
Titel: Effects of enzymatic hydrolysis combined with glycation on the emulsification characteristics and emulsion stability of peanut protein isolate
Auteur: Wang, Meiyue
Bu, Guanhao
Zhu, Tingwei
Liu, Jia
Li, Mengyao
Rashid, Muhammad Tayyab
Han, Mengqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland