Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amino acids on the formation and distribution of volatile aldehydes in high oleic sunflower oil during frying
 
 
Titel: Effect of amino acids on the formation and distribution of volatile aldehydes in high oleic sunflower oil during frying
Auteur: Huang, Jianhua
Zhao, Nanyu
Wang, Lijun
He, Hongying
Song, Zhihua
Wang, Xingguo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland