Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Modification of casein with oligosaccharides via the Maillard reaction: As natural emulsifiers
 
 
Titel: Modification of casein with oligosaccharides via the Maillard reaction: As natural emulsifiers
Auteur: Li, Zhenghao
Jiang, Hua
Guo, Min
Zhang, Zheng
You, Xinyu
Wang, Xipeng
Ma, Mengjia
Zhang, Xiaoning
Wang, Cunfang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland