Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Impact of lipid droplet characteristics on the rheology of plant protein emulsion gels: Droplet size, concentration, and interfacial properties
 
 
Titel: Impact of lipid droplet characteristics on the rheology of plant protein emulsion gels: Droplet size, concentration, and interfacial properties
Auteur: Hu, Xiaoyan
Xiang, Xiaoke
Ju, Qian
Li, Sisheng
Julian McClements, David
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland