Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Hydrolysis and diffusion of raffinose oligosaccharides family products in chickpeas, lentils, and beans under different pH and temperature steeping conditions
 
 
Titel: Hydrolysis and diffusion of raffinose oligosaccharides family products in chickpeas, lentils, and beans under different pH and temperature steeping conditions
Auteur: Avezum, Luiza
Ollier, Léa
Siguemoto, Erica
Rajjou, Loïc
Mestres, Christian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland