Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of changes in volatile organic compounds and bacterial communities in physically preserved pigeon breast meat
 
 
Titel: Characteristics of changes in volatile organic compounds and bacterial communities in physically preserved pigeon breast meat
Auteur: Tong, Xiaoyang
Han, Xueqin
Wu, Songheng
Pang, Jinxin
Fu, Juan
Sun, Jianguang
Qiao, Yongjin
Zhang, Yi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland