Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Processing parameters, techno-functional properties and potential food application of lentil protein concentrate as an ingredient for the plant-based market
 
 
Titel: Processing parameters, techno-functional properties and potential food application of lentil protein concentrate as an ingredient for the plant-based market
Auteur: Caldeira, Rodrigo Fernandes
de Paiva Gouvêa, Lucas
de Lima Azevedo, Tatiana
Conte, Carmine
de Sá, Daniela de Grandi Castro Freitas
Galdeano, Melícia Cintia
Felberg, Ilana
Lima, Janice Ribeiro
Mellinger, Caroline Grassi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 189 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland