Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Rice proteins – Gum arabic coacervates: Effect of pH and polysaccharide concentration in oil-in-water emulsion stability
 
 
Titel: Rice proteins – Gum arabic coacervates: Effect of pH and polysaccharide concentration in oil-in-water emulsion stability
Auteur: Igartúa, Daniela E.
Dichano, María Celeste
Morales Huanca, Maxwell N.
Palazolo, Gonzalo G.
Cabezas, Dario M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland