Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Lacto-fermented garlic handcrafted in the Lower Silesia Region (Poland): Microbial diversity, morpho-textural traits, and volatile compounds
 
 
Titel: Lacto-fermented garlic handcrafted in the Lower Silesia Region (Poland): Microbial diversity, morpho-textural traits, and volatile compounds
Auteur: Cardinali, Federica
Botta, Cristian
Harasym, Joanna
Ferrocino, Ilario
Reale, Anna
Boscaino, Floriana
Di Renzo, Tiziana
Milanović, Vesna
Garofalo, Cristiana
Rampanti, Giorgia
Aquilanti, Lucia
Osimani, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland