Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the usability of pea protein in emulsion applications through modification by various approaches: A comparative study
 
 
Titel: Enhancing the usability of pea protein in emulsion applications through modification by various approaches: A comparative study
Auteur: Xia, Boxue
Liu, Yilin
Dong, Chao
Shen, Yi
Wang, Cuina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland