Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Effects of slaughter weight and backfat depth on trimming, curing, and deboning losses and quality traits of Italian dry-cured ham
 
 
Titel: Effects of slaughter weight and backfat depth on trimming, curing, and deboning losses and quality traits of Italian dry-cured ham
Auteur: Schiavon, Stefano
Toscano, Alessandro
Giannuzzi, Diana
Carnier, Paolo
Faggion, Sara
Cecchinato, Alessio
Malgwi, Isaac Hyeladi
Halas, Veronika
Gallo, Luigi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland