Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Effect of limited proteolysis and CaCl2 on the rheology, microstructure and in vitro digestibility of pea protein-carboxymethyl cellulose mixed gel
 
 
Titel: Effect of limited proteolysis and CaCl2 on the rheology, microstructure and in vitro digestibility of pea protein-carboxymethyl cellulose mixed gel
Auteur: Nourmohammadi, Niloufar
Campanella, Osvaldo H.
Chen, Da
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland