Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Difference comparison of characteristic aroma compounds between braised pork cooked by traditional open-fire and induction cooker and the potential formation cause under electromagnetic cooking
 
 
Titel: Difference comparison of characteristic aroma compounds between braised pork cooked by traditional open-fire and induction cooker and the potential formation cause under electromagnetic cooking
Auteur: Wang, Xiaomin
Huang, Meigui
Yao, Yishun
Yu, Jingyang
Cui, Heping
Hayat, Khizar
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland