Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Aqueous preparation of arginyl-fructosyl-glucose (a maltose-arginine AC) and determination of Amadori compounds (ACs) in red ginseng by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS)
 
 
Titel: Aqueous preparation of arginyl-fructosyl-glucose (a maltose-arginine AC) and determination of Amadori compounds (ACs) in red ginseng by ultra-high performance liquid chromatography tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS)
Auteur: Cao, Jialing
Tsao, Rong
Yang, Cheng
Zhang, Lianfu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland