Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Review of formation mechanisms and quality regulation of chewiness in staple foods: Rice, noodles, potatoes and bread
 
 
Titel: Review of formation mechanisms and quality regulation of chewiness in staple foods: Rice, noodles, potatoes and bread
Auteur: Huang, Guifang
McClements, David Julian
He, Kuang
Zhang, Zipei
Lin, Ziqiang
Xu, Zhenlin
Zou, Yidong
Jin, Zhengyu
Chen, Long
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland