Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Fluctuation of flavor quality in roasted duck: The consequences of raw duck preform’s repetitive freeze-thawing
 
 
Titel: Fluctuation of flavor quality in roasted duck: The consequences of raw duck preform’s repetitive freeze-thawing
Auteur: Gao, Ziwu
Zhang, Dequan
Wu, Ruiyun
He, Jinhua
Ma, Jiale
Sun, Xiangxiang
Gu, Minghui
Wang, Zhenyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland