Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Effects of molecular structure and charge state on the foaming and emulsifying properties of Spirulina protein isolates
 
 
Titel: Effects of molecular structure and charge state on the foaming and emulsifying properties of Spirulina protein isolates
Auteur: Guo, Xiao
Wang, Qian
Yang, Qing
Gong, ZhiYong
Wu, Yongning
Liu, Xin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland