Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Constructing gellan gum/konjac glucomannan/wheat fiber composite hydrogel to simulate edible cartilage by ionic cross-link and moisture regulation
 
 
Titel: Constructing gellan gum/konjac glucomannan/wheat fiber composite hydrogel to simulate edible cartilage by ionic cross-link and moisture regulation
Auteur: Yang, Jiyu
Zhu, Sijia
Ren, Weiwen
Liang, Hongshan
Li, Bin
Li, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland