Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the aroma-active compounds in Xiaokeng green tea by three pretreatment methods combined with gas chromatography−olfactometry (GC-O)
 
 
Titel: Characterization of the aroma-active compounds in Xiaokeng green tea by three pretreatment methods combined with gas chromatography−olfactometry (GC-O)
Auteur: Gan, Shiya
Chen, Yingqi
Zhao, Lei
Zhao, Xiaoyi
Qiu, Tong
Zhai, Xiaoting
Dai, Qianying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland