Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Acid-hydrolyzed phenolic extract of parsley (Petroselinum crispum L.) leaves inhibits lipid oxidation in soybean oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Acid-hydrolyzed phenolic extract of parsley (Petroselinum crispum L.) leaves inhibits lipid oxidation in soybean oil-in-water emulsions
Auteur: Ebrahimi, Peyman
Bayram, Ipek
Lante, Anna
Decker, Eric A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 187 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 71 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland