Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Structural characteristics and in vitro starch digestibility of oil-modified cooked rice with varied addition manipulations
 
 
Titel: Structural characteristics and in vitro starch digestibility of oil-modified cooked rice with varied addition manipulations
Auteur: Wang, Lin
Hu, Feifei
Bainto-Ancheta, Loraine
Aumasa, Thiraphong
Wonglek, Saranchanok
Prempree, Peeraphat
Ogawa, Yukiharu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland