Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the aroma and taste contributions of star anise (I. Verum hook. f.) in braised duck leg via flavor omics combined with multivariate statistics
 
 
Titel: Evaluation of the aroma and taste contributions of star anise (I. Verum hook. f.) in braised duck leg via flavor omics combined with multivariate statistics
Auteur: Zhong, Qiang
Xing, Zheng
Teng, Fei
Wu, Ting
Pan, Siyi
Xu, Xiaoyun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland