Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Lentil protein isolate (Lens culinaris) subjected to ultrasound treatment combined or not with heat-treatment: structural characterization and ability to stabilize high internal phase emulsions
 
 
Titel: Lentil protein isolate (Lens culinaris) subjected to ultrasound treatment combined or not with heat-treatment: structural characterization and ability to stabilize high internal phase emulsions
Auteur: Maria Medeiros Theóphilo Galvão, Andrêssa
Lamy Rasera, Mariana
de Figueiredo Furtado, Guilherme
Grossi Bovi Karatay, Graziele
M. Tavares, Guilherme
Dupas Hubinger, Míriam
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 183 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland