Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Investigation into the potential mechanism of Bacillus amyloliquefaciens in the fermentation of broad bean paste by metabolomics and transcriptomics
 
 
Titel: Investigation into the potential mechanism of Bacillus amyloliquefaciens in the fermentation of broad bean paste by metabolomics and transcriptomics
Auteur: Lin, Hongbin
Liao, Shiqi
Zhou, Zesu
Yan, Ziting
Zhao, Jianhua
Xiang, Yue
Xu, Min
Zhao, Jie
Liu, Ping
Ding, Wengwu
Rao, Yu
Tang, Jie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 183 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland