Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the relationship between starch structure and physicochemical properties: The impact of extrusion on highland barley flour
 
 
Titel: Exploring the relationship between starch structure and physicochemical properties: The impact of extrusion on highland barley flour
Auteur: Ge, Fei
Sun, Yue
Yang, Chenxi
Cheng, Weiwei
Wang, Zhenjiong
Xia, Xifeng
Wu, Di
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 183 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland