Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Study on the saltiness-enhancing mechanism of chicken-derived umami peptides by sensory evaluation and molecular docking to transmembrane channel-like protein 4 (TMC4)
 
 
Titel: Study on the saltiness-enhancing mechanism of chicken-derived umami peptides by sensory evaluation and molecular docking to transmembrane channel-like protein 4 (TMC4)
Auteur: Zhang, Jingcheng
He, Wei
Liang, Li
Sun, Baoguo
Zhang, Yuyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland