Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative effects of formulation and process parameters on the structure of food emulsions stabilized with an unrefined by-product powder: A statistical approach
 
 
Titel: Quantitative effects of formulation and process parameters on the structure of food emulsions stabilized with an unrefined by-product powder: A statistical approach
Auteur: Hollestelle, Charlotte
Huc-Mathis, Delphine
Michon, Camille
Blumenthal, David
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland