Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Exploring correlations between soy sauce components and the formation of thermal contaminants during low-salt solid-state fermentation
 
 
Titel: Exploring correlations between soy sauce components and the formation of thermal contaminants during low-salt solid-state fermentation
Auteur: Li, Feng
Wang, Yuting
Liao, Hongxia
Long, You
Yu, Qiang
Xie, Jianhua
Chen, Yi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland