Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of hen egg white lysozyme, strategies to break through antibacterial limitation, and its application in food preservation: A review
 
 
Titel: Characteristics of hen egg white lysozyme, strategies to break through antibacterial limitation, and its application in food preservation: A review
Auteur: Zhang, Qingqing
Zhao, Yan
Yao, Yao
Wu, Na
Chen, Shuping
Xu, Lilan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland