Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Cooking methods determine chemical composition and functional properties of squash blossoms: A study of microstructural and bioaccessibility changes
 
 
Titel: Cooking methods determine chemical composition and functional properties of squash blossoms: A study of microstructural and bioaccessibility changes
Auteur: Castañeda-Rodríguez, Rey
Quiles, Amparo
Hernando, Isabel
Ozuna, César
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland