Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive analysis of flavor formation mechanisms in the mechanized preparation Cantonese soy sauce koji using absolute quantitative metabolomics and microbiomics approaches
 
 
Titel: Comprehensive analysis of flavor formation mechanisms in the mechanized preparation Cantonese soy sauce koji using absolute quantitative metabolomics and microbiomics approaches
Auteur: Zhao, Chi
Lin, Jiayi
Zhang, Yuxiang
Wu, Huizhen
Li, Weixin
Lin, Weifeng
Luo, Lixin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland