Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Does protein deamidation enhance rice protein concentrate’s ability to produce and stabilize high internal phase emulsions?
 
 
Titel: Does protein deamidation enhance rice protein concentrate’s ability to produce and stabilize high internal phase emulsions?
Auteur: Vidotto, Danilo C.
Galvão, Andrêssa Maria Medeiros Theóphilo
Tavares, Guilherme M.
Hubinger, Miriam Dupas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 179 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland