Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 65 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Staphylococcus inoculation enhances the sensorial attributes of Chinese bacon by coordinating the composition of flavor compounds through amino acid metabolism
 
 
Titel: Staphylococcus inoculation enhances the sensorial attributes of Chinese bacon by coordinating the composition of flavor compounds through amino acid metabolism
Auteur: Yang, Li
Li, Hongjun
Wu, Han
Liu, Shunyun
He, Zhifei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 65 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland