Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Case study on the influence of serving temperature on the aroma release and perception of Huangjiu, a fermented alcoholic beverage
 
 
Titel: Case study on the influence of serving temperature on the aroma release and perception of Huangjiu, a fermented alcoholic beverage
Auteur: Zhou, Zhilei
Wang, Yan
Zhang, Zhimin
Ren, Qingxi
Ji, Zhongwei
Xu, Xibiao
Xu, Yuezheng
Mao, Jian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland