Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the formation mechanisms of key flavors in fermented broad bean paste
 
 
Titel: Revealing the formation mechanisms of key flavors in fermented broad bean paste
Auteur: Xiang, Yue
Zhou, Binbin
Jiang, Chunyan
Tang, Zhirui
Liu, Ping
Ding, Wenwu
Lin, Hongbin
Tang, Jie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland