Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Tunable rheological properties of high internal phase emulsions stabilized by phosphorylated walnut protein/pectin complexes: The effects of pH conditions, mass ratios, and concentrations
 
 
Titel: Tunable rheological properties of high internal phase emulsions stabilized by phosphorylated walnut protein/pectin complexes: The effects of pH conditions, mass ratios, and concentrations
Auteur: Ling, Min
Huang, Xuan
He, Changwei
Zhou, Zheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland