Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in the water and volatile compounds of chicken breast during the frying process
 
 
Titel: Dynamic changes in the water and volatile compounds of chicken breast during the frying process
Auteur: Wang, Yongrui
Zhang, Heyu
Cui, Jiarui
Gao, Shuang
Bai, Shuang
You, Liqin
Ji, Chen
Wang, Songlei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland