Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of freezing and heating treatment sequence on biochemical properties and flavor of swimming crabs (Portunus Trituberculatus) meat during freeze-thaw cycles
 
 
Titel: Comparison of freezing and heating treatment sequence on biochemical properties and flavor of swimming crabs (Portunus Trituberculatus) meat during freeze-thaw cycles
Auteur: Yang, Jingjing
Huang, Peiyuan
Sun, Bolun
Yang, Wenge
Ou, Changrong
Yuan, Chunhong
Huang, Tao
Wei, Huamao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 175 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland