Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Static magnetic field improvement of the quality of rice dumpling subjected to freeze–thaw cycles: Roles of phase transition of water and changes in structural and physicochemical properties of glutinous rice flour
 
 
Titel: Static magnetic field improvement of the quality of rice dumpling subjected to freeze–thaw cycles: Roles of phase transition of water and changes in structural and physicochemical properties of glutinous rice flour
Auteur: Li, Dandan
Li, Haifei
Tao, Yang
Li, Ganghua
Xu, Enbo
Han, Yongbin
Ding, Yanfeng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland