Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced soy sauce stability and reduced precipitation by improving critical steps in the fermentation process
 
 
Titel: Enhanced soy sauce stability and reduced precipitation by improving critical steps in the fermentation process
Auteur: Zheng, Shuang
Ye, Peng
Zhao, Xiuli
Li, Wanning
Hou, Lihua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland