Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of lactic acid bacteria-derived fermented feed on the taste and quality of duck meat
 
 
Titel: Effects of lactic acid bacteria-derived fermented feed on the taste and quality of duck meat
Auteur: Xu, Ligen
He, Jun
Duan, Mingcai
Chang, Yuguang
Gu, Tiantian
Tian, Yong
Cai, Zhaoxia
jiang, Chunqing
Zeng, Tao
Lu, Lizhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland