Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Modelling dried noodle quality: Contribution of starch and protein physicochemical properties of 32 wheat cultivars
 
 
Titel: Modelling dried noodle quality: Contribution of starch and protein physicochemical properties of 32 wheat cultivars
Auteur: Zhang, Qian
Jin, Ming
An, Di
Ahmed, Zahoor
Qi, Yajing
Xu, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland