Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Effect of edible oil type on the formation of protein-bound Nε-(carboxymethyl)lysine in roasted pork patties
 
 
Titel: Effect of edible oil type on the formation of protein-bound Nε-(carboxymethyl)lysine in roasted pork patties
Auteur: Li, Na
Wu, Xuan
Liu, Hailong
Xie, Diandong
Hao, Shuqi
Lu, Zeyu
Quan, Wei
Chen, Jie
Xu, Huaide
Li, Mei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland