Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 136 gevonden artikelen
 
 
  A critical study of the nonlinear rheological properties in major classes of foods using the Sequence of Physical Processes (SPP) method and the Fourier Transform Coupled with Chebyshev Decomposition (FTC) method
 
 
Titel: A critical study of the nonlinear rheological properties in major classes of foods using the Sequence of Physical Processes (SPP) method and the Fourier Transform Coupled with Chebyshev Decomposition (FTC) method
Auteur: Le, Anh Nghi Minh
Erturk, Merve Yildirim
Shim, Yul Hui
Rogers, Simon A.
Kokini, Jozef
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland