Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial community succession and volatile compound changes in Xinjiang smoked horsemeat sausage during fermentation
 
 
Titel: Bacterial community succession and volatile compound changes in Xinjiang smoked horsemeat sausage during fermentation
Auteur: Yu, Honghong
Li, Pingcan
Yin, Pengcheng
Cai, Jixun
Jin, Boyu
Zhang, Haopeng
Lu, Shiling
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 174 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland